Tarieven, kalender en contact

TARIEVEN (4e kwartaal 2022)

  • Prijzen per nacht, obv 2 personen, opgemaakte bedden, handdoeken en badproducten, koffie en thee, water en drankjes in de koelkast, gratis wifi en eindschoonmaak.
  • Minimum verblijf 2 nachten, in de zomervakantie (7 juli – 3 september 2023) min. 4 nachten en overige schoolvakanties 3 nachten.
  • B&B Brookerhof Brie: weekdagen (ma – vrij) 125,00 p.n.; weekenden (vrij – zo) 140,00 p.n.
  • Vakantieloft Koestal: weekdagen (ma – vrij) 130,00 p.n.; weekenden (vrij – zo) 150,00 p.n.
  • Een uitgebreid ontbijt bestaande uit broodjes en beleg, een eitje, een sapje, yoghurt en vers fruit kan vooraf worden bijgeboekt voor een bedrag van 17,50 per nacht (obv 2 personen).
  • Toeristenbelasting 2,50 pp per nacht.
  • Energietax 7,50 per nacht ( – juni 2023).
  • Meerkosten extra personen (ook baby’s) 30,00 per nacht*
  • Meerkosten feestdagen en evenementen 25,00 per nacht

*Capaciteit en meerkosten: B&B Brookerhof Brie is geschikt voor 2 personen (2 persoonsbed 210 lang) Er is een klein bankje dat eventueel kan dienen als slaapbank voor een kind). Vakantieloft Koestal is geschikt voor maximaal 4 personen op de vide (1 x tweepersoonsbed en 1x slaapbank met 2 enkele matrassen). In beide verblijven kan tegen een meerprijs een babybedje bijgeplaatst worden.

RESERVEREN

In de kalender hieronder vind je de beschikbaarheid voor B&B Brookerhof Brie en voor vakantieloft Koestal. We vragen ter bevestiging van de boeking een aanbetaling van 50% van de reissom. De boeking is definitief als de aanbetaling binnen is.

Mail ons: info@brookerhof.nl Voor B&B Brookerhof Brie kun je ook reserveren via Airbnb (let op! servicekosten!): Brookerhof

ANNULERINGSVOORWAARDEN

Mocht je onverhoopt niet in staat zijn om van je boeking gebruik te maken, laat dat ons dan zo snel mogelijk weten. Je kunt binnen 48 uur na de bevestiging van je boeking kosteloos annuleren of wijzigen. Daarna zijn de kosten tot 14 dagen voor aankomst 25% van de reissom. Bij annuleringen vanaf 14 dagen voor aanvang van het verblijf, wordt 50% van de totale boeking in rekening gebracht. Je kunt ervoor kiezen om je verblijf om te boeken naar een andere datum of misschien kunnen wij anderen blij maken met een verblijf in dezelfde periode. Binnen 5 dagen tot aan de aankomstdatum is restitutie niet meer mogelijk. Boek je via Airbnb, dan worden bovendien de servicekosten ingehouden.

F: Brookerhof Nuth Zuid-Limburg I: brookerhof_bedandbreakfast