Tarieven, reserveren en contact

TARIEVEN

*Alle tarieven op basis van 2 personen incl. uitgebreid ontbijt. Meer personen (max 1 volwassene/ouder kind dan wel 2 kleinere kinderen tot max 10 jaar, op slaapbank van 120cm breed) meerprijs 30,00 euro per nacht. Babybedje/kinderstoel bijplaatsen kan ook voor 30,00 euro per nacht.

**door het uitgebreide schoonmaakprotocol ivm Covid-19, houden we voorlopig ook voor boekingen op doordeweekse dagen een minimum van 2 nachten aan.

NIEUW!
VANAF APRIL 2021 VERWACHTEN WE EEN TWEEDE, GROTERE RUIMTE TE GAAN VERHUREN. HOUD SOCIAL MEDIA HIEROVER IN DE GATEN. WIL JE ALVAST BOEKEN? STUUR ONS EEN MAIL VOOR MOGELIJKHEDEN EN TARIEVEN!

RESERVEREN

Reserveren kan rechtstreeks via mail of Airbnb (let op: altijd reserveringskosten). We vragen je bij de bevestiging van de boeking een aanbetaling te doen van 50% van de reissom.

ANNULEREN

Mocht je onverhoopt niet in staat zijn om van je boeking gebruik te maken, laat dat ons dan zo snel mogelijk weten. Je kunt binnen 48 uur na de bevestiging van je boeking kosteloos annuleren. Tot 7 dagen voor aanvang van je verblijf kun je niet meer kosteloos annuleren. Je kunt ervoor kiezen om je verblijf om te boeken naar een andere datum. Als dit echt niet mogelijk is, storten wij de helft van je aanbetaling (=25% van de reissom) terug op je rekening. Binnen 7 dagen tot aan het begin van je verblijf is restitutie van je aanbetaling niet meer mogelijk. Boek je via Airbnb, dan worden bovendien de servicekosten ingehouden.

M: info@brookerhof.nl of Airbnb: Brookerhof

ONS ADRES

B&B Brookerhof

Hellebroek 30, 6361AC  te Nuth

T: +31621211153

Facebook: Brookerhof Nuth Zuid-Limburg

Instagram: brookerhof_bedandbreakfast