Tarieven, kalender en contact

TARIEVEN (per april 2022)

  • Prijzen per nacht, op basis van 2 personen, opgemaakte bedden, handdoeken en badproducten, onbeperkt koffie en thee in de ruimte, plat- en bruisend water en frisdranken in de koelkast, gratis wifi, en eindschoonmaak.
  • Minimum verblijf 2 nachten, tijdens de schoolvakanties min. verblijf 3 nachten.
  • B&B Brookerhof Brie: weekdagen (ma – vrij) 120,00 euro p.n.; weekenden (vrij – zo) 140,00 euro p.n.
  • Vakantieloft Koestal: weekdagen (ma – vrij) 130,00 euro p.n.; weekenden (vrij – zo) 150,00 euro p.n.
  • Een uitgebreid ontbijt bestaande uit broodjes en beleg, een eitje, verse sap, yoghurt met eigengemaakte cruesli en vers fruit en een zoete lekkernij kan vooraf worden bijgeboekt voor een bedrag van 15,- euro per nacht (obv 2 personen).
  • Toeristenbelasting 2,50 pp per nacht.
  • Tijdens feestdagen, (school)vakanties en evenementen rekenen we een toeslag van 25,00 europer nacht.
  • Meerkosten voor extra personen (of babybed) 30,00 euro per nacht*

*Capaciteit en meerkosten: B&B Brookerhof Brie is geschikt voor max 3 personen (2 persoonsbed 210 lang en een slaapbank van 120cm breed). Vakantieloft Koestal is geschikt voor maximaal 4 personen op de vide (1 x tweepersoonsbed en 1x slaapbank met 2 enkele matrassen). In beide verblijven kan een babybedje bijgeplaatst worden.

RESERVEREN

In de kalender hieronder vind je de beschikbaarheid voor B&B Brookerhof Brie en voor vakantieloft Koestal. We vragen ter bevestiging van de boeking een aanbetaling van 50% van de reissom.

Mail ons: info@brookerhof.nl Voor B&B Brookerhof Brie kun je ook reserveren via Airbnb (let op! servicekosten!): Brookerhof

ANNULERINGSVOORWAARDEN

Mocht je onverhoopt niet in staat zijn om van je boeking gebruik te maken, laat dat ons dan zo snel mogelijk weten. Je kunt binnen 48 uur na de bevestiging van je boeking kosteloos annuleren of wijzigen. Daarna zijn de kosten tot 14 dagen voor aankomst 25% van de reissom. Bij annuleringen vanaf 14 dagen voor aanvang van het verblijf, wordt 50% van de totale boeking in rekening gebracht. Je kunt ervoor kiezen om je verblijf om te boeken naar een andere datum of misschien kunnen wij anderen blij maken met een verblijf in dezelfde periode. Binnen 5 dagen tot aan de aankomstdatum is restitutie niet meer mogelijk. Boek je via Airbnb, dan worden bovendien de servicekosten ingehouden.

F: Brookerhof Nuth Zuid-Limburg I: brookerhof_bedandbreakfast