Brookerhof buitenleven..

Via de zijdeur kun je bij mooi weer de binnentuin inlopen. De ‘cour’ is een fijne, rustige plek, zowel bij mooi weer als wanneer het iets minder is. Onder de overkapping met de oude balken zit je droog en beschut tegen de wind. Op het bankje voor de B&B zit je al vroeg in de ochtend in de zon. Of geniet aan de picknicktafel van een heerlijk ontbijt. Ook een favoriet plekje voor een drankje in de vroege avondzon. Al weten onze gasten de hangstoel bij de waterpomp ook al te vinden. De dag afsluiten met een potje darten of kopspijkeren? Waarom niet!

Achter onze boerderij is voldoende parkeergelegenheid. Deze bereik je door het weggetje naast de boerderij in te rijden. We hebben een grote stal met genoeg ruimte voor het veilig plaatsen van fietsen of motoren. In de stal staat ook een pingpongtafel. 

Aan de andere zijde van het weggetje ligt onze huisweide met twee terrassen, loungebanken, een moestuin, en grote kersenboom met schommel en klimtouw. Een fijne plek om met een glaasje wijn, de zon onder te zien gaan. En kinderen hebben hier alle ruimte om te ravotten. Sinds september hebben we bovendien 2 hele leuke alpaca’s in de wei; Chewie en El vinden het erg gezellig als je ze komt bezoeken. Vraag het ons even… we nemen je mee de wei in. Onze Kipkruiden: Cayenne, Curry en Foelie, scharrelen om je heen.