Brookerhof buitenleven..

Vanuit de verblijven kun je zo de ommuurde binnentuin inlopen. De ‘cour’ is een fijne, rustige plek, zowel bij mooi weer als wanneer het iets minder is. Onder de overkapping met de oude balken zit je droog en beschut tegen de wind. Op het bankje voor de B&B zit je al vroeg in de ochtend in de zon. Of geniet aan de picknicktafel van een heerlijk ontbijt. Ook een favoriet plekje voor een drankje in de vroege avondzon. Al weten onze gasten de hangstoel bij de waterpomp ook al te vinden. De dag afsluiten met een potje darten of kopspijkeren? Waarom niet!

Achter onze boerderij is er voldoende parkeergelegenheid. Deze bereik je door het weggetje naast de boerderij in te rijden. We hebben een grote stal met genoeg ruimte voor het veilig plaatsen van fietsen of motoren. In de stal staat ook een pingpongtafel. 

Aan de andere zijde van het weggetje ligt onze huisweide met twee terrassen, loungebanken, bartafel en een moes- en bloementuin. In de grote kersenboom hangen een schommel en een klimtouw. Een fijne plek om een boek te lezen of met een glaasje wijn de zon onder te zien gaan. En kinderen hebben hier alle ruimte om te ravotten. Onze 2 leuke alpaca’s vinden het heel gezellig als je bij ze komt zitten. En de Kipkruiden: Cayenne, Curry en Foelie, scharrelen ondertussen om je heen.