Belangrijk om te weten…

CAPACITEITB&B Brookerhof Brie is geschikt voor maximaal 3 volwassenen. Er is een tweepersoonsbed van 210cm lang en een slaapbankje van 120 cm breed.

In vakantieloft Brookerhof Koestal kunnen 3 volwassenen of een gezin met 2 kinderen verblijven. De open slaapvide op de verdieping heeft totaal 4 slaapplaatsen.

Voor de allerkleinsten hebben we een babybedje beschikbaar.

VERBLIJFSDUUR – Voor beide verblijven houden we een minimum verblijfsduur van twee nachten aan. In de zomervakantieperiode geldt een minimum verblijf van 3 aaneengesloten nachten.

ONTBIJT – Het ontbijt kunnen we op aanvraag en tegen een meerprijs aanbieden. Wil je liever zelf het ontbijt klaarmaken maar geen inkopen willen doen, dan vullen we de koelkast voor aankomst met ruim voldoende ontbijtproducten. Informeer naar de mogelijkheden.

ETEN – Beide locaties hebben een keuken met een (combi)magnetron, koelkast, een Nespresso apparaat en een waterkoker. Vakantieloft Koestal beschikt bovendien over een vaatwasmachine. Er kan niet uitgebreid gekookt worden in de verblijven. Voor het bereiden van een eenvoudige maaltijd is een inductie kookplaat op aanvraag aanwezig. In de binnentuin staat bovendien de uitgebreide (gas)BBQ ter beschikking.

EN VERDER – Gratis uitstekende wifi in alle ruimtes.

Trappen lopen in onze verblijven is onvermijdelijk. De slaapkamers zijn op de eerste verdieping.

We wonen zelf in het aangrenzende deel van de boerderij. De verblijven komen uit op de gezamenlijke binnentuin. Onze gasten kunnen gebruik maken van de grote huisweide naast onze boerderij. Hier is voldoende privacy met diverse terrassen met loungestoelen en banken. De alpaca’s en kippen vinden het heel gezellig als je er bent.

We kunnen helaas geen huisdieren toestaan in onze gastenverblijven.

In de gastenverblijven wordt niet gerookt.