Belangrijk om te weten…

COVID-19: We treffen speciale contactloze en hygiene maatregelen. Hoe wij dit aanpakken? Zie ons Welkom!

CAPACITEITB&B Brookerhof Brie is geschikt voor maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kleinere kinderen tot 10 jaar op een slaapbank van 110 cm breed.

In vakantieloft Brookerhof Koestal kunnen 3 volwassenen of een gezin met 2 kinderen verblijven. De open slaapvide op de verdieping heeft totaal 3 slaapplaatsen, een vierde persoon kan op de loungebank beneden slapen.

Eventueel kan er op beide locaties een vouwmatrasje (70cm breed!) worden bijgeplaatst. Voor de allerkleinsten hebben we een babybedje beschikbaar. De meerprijs voor elke extra persoon is €30,00 per nacht.

VERBLIJFSDUUR – Op vrijdagen en zaterdagen houden wij een minimum verblijf van twee nachten aan. In de zomervakantieperiode geldt voor B&B Brookerhof Brie een min. verblijf van 3 aaneengesloten nachten en in Brookerhof Koestal min. een midweek (4 nachten) of een week (7 nachten).

Note per 1 maart 2021 voor beide locaties: voorlopig ook doordeweeks een minimum van 2 aaneengesloten nachten.

ONTBIJT – Elke dag verzorgen we het ontbijt in een grote picknickmand, die op een afgesproken tijd voor je klaar staat.

Tijdens de zomervakantieperiode serveren we geen ontbijt in vakantieloft Brookerhof Koestal, maar vullen we de koelkast bij aankomst met ruim voldoende ontbijtproducten, en kunnen we elke ochtend verse broodjes aanbieden.

ETEN – Beide locaties hebben een keukentje met een (combi)magnetron, koelkast, en koffie- en theemogelijkheden (en vakantieloft Koestal bovendien een vaatwasser), maar er kan niet uitgebreid gekookt worden. Eventueel hebben we wel een eenpits inductiekookplaatje te leen. Laat even weten als je hiervan gebruik wilt maken. In de binnentuin staat bovendien de uitgebreide (gas)BBQ met opwarmunit ter beschikking.

EN VERDER – Gratis uitstekende wifi in alle ruimtes.

Trappen lopen in onze verblijven is onvermijdelijk. De slaapkamers zijn op de eerste verdieping.

We wonen zelf in het aangrenzende deel van de boerderij. We respecteren de rust en privacy van onze gasten, maar er zal naast de geluiden uit de natuur altijd wel wat huisgeruis zijn. De verblijven komen uit op de binnentuin.

Onze gasten kunnen gebruik maken van de grote huisweide met terrassen temidden van de alpaca’s en kippen.

We kunnen helaas geen huisdieren toestaan in onze gastenverblijven.

In de gastenverblijven wordt niet gerookt.