Belangrijk om te weten…

CAPACITEITB&B Brookerhof Brie is geschikt voor maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kleinere kinderen tot 10 jaar op een slaapbank van 120 cm breed.

In vakantieloft Brookerhof Koestal kunnen 3 volwassenen of een gezin met 2 kinderen verblijven. De open slaapvide op de verdieping heeft totaal 4 slaapplaatsen; een tweepersoonsbed en een palletbedbank die we kunnen ombouwen met 2 matrassen.

Eventueel kan er op beide locaties een vouwmatrasje (70cm breed!) worden bijgeplaatst. Voor de allerkleinsten hebben we een babybedje beschikbaar. De meerprijs voor elke extra persoon is €30,00 per nacht.

VERBLIJFSDUUR – Voor beide verblijven houden we een minimum verblijfsduur van twee nachten aan. In de zomervakantieperiode geldt voor B&B Brookerhof Brie een min. verblijf van 3 aaneengesloten nachten. Brookerhof Koestal min. een midweek (4 nachten) of een week (7 nachten). In de herfstvakantie (16-31 oktober 2 regio’s) zowel in de Koestal als in de Brie min. 3 nachten aaneengesloten. Tijdens de wintermaanden (vanaf half november 2021) is de Koestal alleen te boeken vanaf 3 nachten.

ONTBIJT – Elke dag verzorgen we het ontbijt in een grote picknickmand, die op een afgesproken tijd voor je klaar staat.

Tijdens de zomervakantieperiode serveren we geen ontbijt in vakantieloft Brookerhof Koestal. Maar vullen we de koelkast bij aankomst met ruim voldoende ontbijtproducten, en kunnen we elke ochtend verse broodjes aanbieden.

ETEN – Beide locaties hebben een keukentje met een (combi)magnetron, koelkast, en koffie- en theemogelijkheden (en vakantieloft Koestal bovendien een vaatwasser). Er kan niet uitgebreid gekookt worden. Eventueel hebben we wel een eenpits inductiekookplaatje te leen. Laat even weten als je hiervan gebruik wilt maken. In de binnentuin staat bovendien de uitgebreide (gas)BBQ met opwarmunit ter beschikking.

EN VERDER – Gratis uitstekende wifi in alle ruimtes.

Trappen lopen in onze verblijven is onvermijdelijk. De slaapkamers zijn op de eerste verdieping.

We wonen zelf in het aangrenzende deel van de boerderij. We respecteren de rust en privacy van onze gasten, maar er zal naast de geluiden uit de natuur altijd wel wat huisgeruis zijn. De verblijven komen uit op de binnentuin.

Onze gasten kunnen gebruik maken van de grote huisweide met diverse terrassen met loungestoelen en banken in gezelschap van de alpaca’s en kippen.

We kunnen helaas geen huisdieren toestaan in onze gastenverblijven.

In de gastenverblijven wordt niet gerookt.