Over ons

Even voorstellen……..

Wij zijn Inge en Michel en sinds november 2017 wonen wij in onze prachtige boerderij! Inge: “mijn grootste passie is het inrichten en stylen van huizen, ik heb er zelfs mijn werk van gemaakt”. Michel: “behalve (online) healthcare projecten en klussen in en om de woning, bereid ik graag een heerlijke maaltijd voor familie en vrienden”. ….. En zo is onze B&B ontstaan.

Bed&Breakfast Brookerhof is een charmante B&B in de meer dan 230 jaar oude carréboerderij. Vele authentieke elementen zijn bewaard gebleven. De oude waterput, de mooie houten spanten, een grote plukladder aan de muur, de oude poorten naar de binnenplaats…. We hebben de B&B ingericht met respect voor de rijke geschiedenis van het pand, maar met oog voor hedendaags comfort. En een mix van brocante spulletjes, stoere materialen, zoals beton en staal, warm hout.

Zoek je een leuk kado voor thuis of een mooie herinnering aan je verblijf in Brookerhof? Veel  accessoires in de B&B zijn te koop! Vraag ons er gerust naar! In de B&B ook abstracte kunst van Jolanda Wassenaar. De schilderijen zijn te koop. Nieuwsgierig? Kijk op haar website of Instagram @by_jolandawassenaar.