Even voorstellen ..

Wij zijn Inge en Michel en sinds november 2017 wonen wij met onze jongste zoon Jelle in een prachtige oude mergelboerderij. Inge: “mijn grootste passie is het inrichten en stylen van huizen.” Michel: “naast mijn werk en de vele klussen in en om het huis, bereid ik graag een heerlijke maaltijd voor familie en vrienden.”… En zo is in 2018 B&B Brookerhof ontstaan.

In de 230 jaar oude carréboerderij zijn nog veel authentieke elementen bewaard gebleven. Waaronder de oude waterput, de mooie houten spanten, een grote plukladder aan de muur, de oude poorten naar de binnenplaats…. We hebben de ruimtes ingericht met respect voor de rijke geschiedenis van het pand. Maar ook met oog voor hedendaags comfort. Je vindt bij ons een mix van doorleefd hout, stoere materialen, zoals beton en staal. Accessoires van linnen en wol, en decoraties die hun herkomst vinden in de natuur.

Aanvankelijk hadden wij geen ervaring met het runnen van een Bed and Breakfast. Maar we zijn erin gegroeid. En na ruim 2 jaar hebben we daarom vorige zomer besloten om de oude koestal in onze carré te renoveren tot een ruime vakantieloft. Zo kunnen we in totaal in onze gastenverblijven 2-8 gasten verwelkomen.

Zoek je een leuk kado voor thuis of een mooie herinnering aan je verblijf in Brookerhof? Veel accessoires in de B&B en de vakantieloft zijn te koop! Vraag ons er gerust naar! In de B&B ook abstracte kunst van Jolanda Wassenaar en in de Koestal een mooi wanddoek van HuizeJolie. Nieuwsgierig? Kijk op hun website of Instagram accounts.