Even voorstellen ..

Wij zijn Inge en Michel en sinds november 2017 wonen wij met onze jongste zoon in een prachtige oude mergelboerderij. Inge: “mijn grootste passie is het inrichten en stylen van huizen.” Michel: “naast mijn werk en de vele klussen in en om het huis, bereid ik graag een heerlijke maaltijd voor familie en vrienden.”… En zo is in 2018 B&B Brookerhof ontstaan.

In de 230 jaar oude carréboerderij zijn nog veel authentieke elementen bewaard gebleven. De oude waterput, de mooie houten spanten, een grote plukladder aan de muur, de oude poorten naar de binnenplaats…. We hebben de ruimtes ingericht met respect voor de rijke geschiedenis van het pand, maar ook met oog voor hedendaags comfort. Je vindt bij ons een mix van brocante spulletjes, stoere materialen, zoals beton en staal, warm hout, en decoraties die hun herkomst vinden in de natuur.

Aanvankelijk hadden wij geen ervaring met het runnen van een Bed and Breakfast. Maar we zijn erin gegroeid en er na ruim 2 jaar nog steeds zo enthousiast over dat we hebben besloten om de oude koestal in onze carré te renoveren tot een ruime vakantieloft. Afgelopen zomer is de eerste schop erin gegaan en inmiddels zijn we open (april 2021).

Zoek je een leuk kado voor thuis of een mooie herinnering aan je verblijf in Brookerhof? Veel accessoires in de B&B en de vakantieloft zijn te koop! Vraag ons er gerust naar! In de B&B ook abstracte kunst van Jolanda Wassenaar. Nieuwsgierig? Kijk op haar website of Instagram.