Een warm welkom!

Ons huis herken je meteen aan de voorgevel van mergelsteen en de warme, rode kleur van de deuren en luiken, die zo bekend is in de streek.

Kom binnen! Nadat je de auto achter onze boerderij hebt geparkeerd, kom je via de deur aan de straatzijde van het pand de B&B ruimte binnen. Gewoon kloppen, zo doen we dat in Limburg!

Heb je de vakantieloft in de koestal geboekt, dan kun je via de rode poort aan de zijkant van ons pand naar binnen Je herkent de ingang aan de boerenklomp links van de poort. Trappetje af en aankloppen, of gebruik de deurbel!

Als het weer het toelaat serveren we bij aankomst graag iets lekkers in de binnentuin. Of een glaasje wijn als je daar meer aan toe bent. Je krijgt van ons een eigen sleutel om tijdens je verblijf je eigen ruimte in Brookerhof te betreden.

Uitgebreid ontbijt…. In het halletje van B&B Brie zetten we elke dag op het gewenste tijdstip een picknickmand neer met vers fruit en sap, broodjes, yoghurt en eigengemaakte jam. Zo kun je lekker privé in je eigen keukentje van je ontbijt genieten. Voor de vakantieloft in de Koestal zetten we de mand in het keukentje. Bij midweek- en weekverblijven in vakantieloft Koestal in de zomervakantie, zorgen we voor een gevulde koelkast voor de eerste dagen en eventueel vers brood en een eitje van eigen kippen in een broodzak aan de deur.  

En in de lente en zomermaanden kun je bijna altijd in de binnentuin ontbijten. Onder de overkapping aan de fijne picknicktafel zit je heerlijk beschut. Voor de B&B is een klein zitje in de zon. Of neem de picknickmand mee de wei in en geniet van je ontbijtje op een van de terrasjes.