Een warm welkom!

Ons huis herken je meteen aan de voorgevel van mergelsteen en de warme, rode kleur van de deuren en luiken, die zo bekend is in de streek.

 

Kom binnen! Nadat je de auto achter onze boerderij hebt geparkeerd, kom je via de deur aan de straatzijde van het pand de B&B ruimte binnen. Gewoon kloppen, zo doen we dat in Limburg!

Heb je de vakantieloft in de koestal geboekt, dan kun je via de poort aan de zijkant van ons pand naar binnen. Trek even aan de koebel en we openen de deur!

 

Natuurlijk staat er bij aankomst een Limburgs lekkernij voor je klaar. Of een glaasje wijn als je daar meer aan toe bent. Je krijgt van ons een eigen sleutel om tijdens je verblijf je eigen ruimte in Brookerhof te betreden.

 

Uitgebreid ontbijt…. In het halletje van B&B Brie zetten we elke dag op het gewenste tijdstip een picknickmand neer met vers fruit en sap, broodjes, yoghurt en eigengemaakte jam. Zo kun je lekker privé in je eigen keukentje van je ontbijt genieten.

En in de lente en zomermaanden kun je bijna altijd in de binnentuin ontbijten. Onder de overkapping aan de fijne picknicktafel zit je heerlijk beschut. Voor de B&B is een klein zitje in de zon. Of neem de picknickmand mee de wei in en geniet van je ontbijtje op een van de terrasjes.

Bij midweek- en weekverblijven in de vakantieloft Koestal zorgen we voor een goed gevulde koelkast voor de eerste dagen en elke dag vers brood en een eitje van eigen kippen in een broodzak aan de deur.