De B&B ruimte

Via het halletje kom je in je eigen keuken. Deze beschikt over alle voorzieningen die je je maar kunt wensen. Een koelkast, Nespresso koffie, een waterkoker en diverse theesoorten, mooi servies, een leuke brocante tafel en stoeltjes, kortom een fijne plek om je dag goed te beginnen.

Er zijn genoeg leuke eetadresjes in de buurt, maar blijf je wat langer en wil je eens een avondje ‘thuis’ eten, dan kun je in de combimagnetron een kleine maaltijd bereiden of wat opwarmen.

Op de begane grond is ook de ruime badkamer met charmante vloertegels, dubbele wastafel, douche en bad. Dikke handdoeken en badproducten van Zara Home liggen voor je klaar.

Via de zijdeur kun je bij mooi weer de binnentuin inlopen. De ‘cour’ is een fijne, rustige plek, zowel bij mooi weer als wanneer het iets minder is. Door de overkapping met de oude balken zit je droog en beschut tegen de wind. Er staat een bankje waar je al vroeg in de ochtend in de zon zit. Of geniet aan de picknicktafel van een heerlijk ontbijt. Ook een favoriet plekje voor een drankje in de vroege avondzon. Al weten onze gasten de hangstoel bij de waterpomp ook al te vinden. De dag afsluiten met een potje darten of kopspijkeren? Waarom niet!

Op de eerste verdieping vind je de heerlijke ruime slaapkamer met een extra lang tweepersoonsbed, voorzien van Emma koudschuimmatrassen en fijn linnen beddengoed. Een slaapbank geschikt voor een derde volwassene of voor twee kleinere kinderen. Ruim voldoende kastruimte en een gezellig zitje bij de haard. En dan slapen in alle rust onder de mooie oude balken.

Achter onze boerderij is er voldoende parkeergelegenheid. Deze bereik je door het weggetje naast de boerderij in te rijden. We hebben een grote stal met genoeg ruimte voor het veilig plaatsen van fietsen of motoren. In de stal staat ook een pingpongtafel voor onze jongere bezoekers. 

Aan de andere zijde van het weggetje ligt onze huisweide met twee terrassen, loungebanken, een moestuin, en grote kersenboom met schommel en klimtouw. Een fijne plek om met een glaasje wijn, de zon onder te zien gaan. En kinderen hebben hier alle ruimte om te ravotten. Sinds september hebben we bovendien 2 hele leuke alpaca’s in de wei; Chewie en El vinden het erg gezellig als je ze komt bezoeken. Vraag ons even… we nemen je mee de wei in. En sinds dit voorjaar hebben we ook drie kippetjes; we noemen ze de Kipkruiden: Cayenne, de brutale dame van de drie, Curry en Foelie, ons meest bescheiden kipje.