Brookerhof: B&B en vakantieloft in Zuid-Limburg

KOM LOGEREN… in onze cárreboerderij in Hellebroek, een gehucht van amper 200 inwoners aan de rand van Nuth. De mergelhoeve uit 1785 ligt heel centraal in het mooie Limburgse Heuvelland. Dus stap op je fiets of loop via het karrenspoor achter de boerderij zo de velden in. En wil je een dagje naar de stad? Dan ben je in slechts 10 minuten in het gezellige Valkenburg. En binnen 15 minuten sta je midden op de Markt in de sfeervolle, bourgondische stad Maastricht. Heerlijk ontspannen, ontdekken en genieten in Zuid-Limburg!

Brookerhof KOM BINNEN
Brookerhof Koestal living
Brookerhof Koestal slapen
Brookerhof Koestal homespa
Koestal Brookerhof Living
Brookerhof Brie slapen
Brookerhof Brie badderen
Brookerhof Brie Relaxen
Brookerhof Brie ontbijten

Brookerhof Relaxmomentjes
Brookerhof Ontbijtmomentjes
Brookerhof Buitenleven
Brookerhof Kindjes welkom
Brookerhof in de Natuur

Lees over ons!

Maart 2021 – In maart verbleef Travel Madness opnieuw bij ons. Dit keer in de nieuwe loft in de Koestal die per april 2021 open is gegaan. Lees hier wat zij ervan vonden: Overnachten in een luxe loft bij B&B Brookerhof Koestal.

Juni 2020 – Begin juni logeerden Roel en Marcel van het inspirerende reisblog Travel Madnesstravelmadness.nl – bij ons in de B&B. En Marcel schreef een werkelijk overweldigend blog over hun verblijf bij ons. Zo fijn om te lezen dat onze gasten zo genieten van ons plekje in Zuid-Limburg! Het hele artikel kan je hier lezen: Bijzonder overnachten bij B&B Brookerhof in Nuth.

Juni 2019‘Liefs uit Limburg’ is op bezoek geweest. Lees over de ervaringen van Ellis en Fleur in deze blog: In de wolken bij B&B Brookerhof.

Kijk je mee?

Brookerhof is op TV geweest! Bekijk Brookerhof via het NPO 2 programma BinnensteBuitenhttps://binnenstebuiten.kro-ncrv.nl/fragmenten/carreboerderij-nuth